A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Тренінг «Молоді спеціалісти – права та можливості»

Дата: 21.02.2020 16:00
Кількість переглядів: 547

Молодь є специфічною, соціально-економічною групою населення, яка потребує додаткових заходів підтримки на ринку праці, це також підтверджується аналізом причин молодіжного безробіття. Основними факторами, які впливають на працевлаштування молоді, є особистий потенціал і самооцінка, мотиви і ціннісні орієнтації, ступінь професійного самовизначення, рівень і якість освіти, місце проживання, наявність трудової біографії, соціальна захищеність та діяльність.

Саме тому 20 лютого поточного року в рамках діяльності «PROFI Центру» адміністрація відділу молоді та спорту виконавчого комітету Бердянської міської ради запросили провідного фахівця з профорієнтації Бердянського міськрайонного центру зайнятості Юлію Костенко взяти участь у тренінгу «Молоді спеціалісти – права та можливості» для студентської молоді Бердянського державного педагогічного університету, Бердянського університету менеджменту і бізнесу та Бердянського машинобудівного коледжу, який відбувся в музеї ім. І. Бродського.

У свою чергу Юлія Костенко повідомила присутню молодь про джерела пошуку роботи, розповіла про ринок праці міста, методи написання сучасного резюме та відкрила таємниці вдалого проходження співбесіди з роботодавцем. Закріпила свою розповідь відеоматеріалами та методичними буклетами, які лишила на згадку.

Дякуємо за співпрацю та чекаємо на наступну зустріч!

 

Юлія Костенко,

провідний фахівець з профорієнтації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора