A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

ВІТАЄМО переможця І (зонального) конкурсу "Учитель року - 2021"!

Дата: 26.11.2020 15:46
Кількість переглядів: 1064

Фото без опису

З метою підвищення престижності професії вчителя, виявлення й підтримки талановитих педагогічних працівників, згідно умов та порядку проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021», 24 листопада 2020 року було підбито підсумки І (зонального ) туру Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2021».

Цьогоріч конкурс вперше проводився у незвичному, дистанційному форматі. Конкурсанти демонстрували свої практичні вміння, знання, методичні навички, використовуючи технології дистанційного навчання, сучасні медіа- та інтернет – ресурси; вправлялися у формуванні практичних компетентностей здобувачів освіти.

Конкурсні випробування включали «Тестування» на знання методики навчання, психології та загальної педагогіки; «Майстер-клас» – демонстрація учасниками конкурсу методичної майстерності з реалізації власної педагогічної ідеї; «Дистанційний урок».

 

Фото без опису

Учасником І (зонального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» в номінації «Математика» була Кравець Валентина Акимівна, вчитель математики Троїцької ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка за сумою рейтингових місць конкурсних випробувань посіла ІІ місце.

Тож нехай участь у конкурсі «Учитель року» надихає Кравець В.А. на творчі пошуки, додає віри в те, що кожний новий день буде плідним у творчому злеті!

Бажаємо їй ніколи не зупинятися на досягнутому, нехай творчий потенціал, невичерпний ентузіазм та наполеглива праця допоможуть досягти омріяної мети


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора