A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Новини Берестівської сільської ради

Дата: від до Скинути

28 ЛИПНЯ 2023 ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

28 ЛИПНЯ 2023 ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

У 2023 році Україна вдруге відзначає День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року. Ця памʼятна дата покликана нагадувати, що українське державотворення має понад тисячолітню традицію, а його витоки – у Руській середньовічній державі, центром якої був Київ. 

15:03 01.08.2023

28 червня День Конституції України

28 червня День Конституції України

День Конституції — цікаві факти про свято День Конституції України — це державне свято, історія якого почалася з 1996 року та супроводжувалась довгими обговореннями та дебатами. Тоді, у ніч на 28 червня, парламент прийняв Конституцію незалежної України. Цікаво, що Україна як незалежна держава прожила без власної Конституції практично п'ять років і стала останньою з пострадянських країн, де прийняли Конституцію – основу української держави, де написано, що країна існує для людей, але не навпаки. 

11:42 27.06.2023

Увага! Харчове отруєння БОТУЛІЗМ!

Увага! Харчове отруєння БОТУЛІЗМ!

Ботулізм – це харчове отруєння, що може призвести до тяжких наслідків. Влітку, коли температура повітря підвищується, слід бути уважними до умов зберігання та приготування їжі. За 4 місяці 2023 року в Україні 25 людей постраждали від ботулізму, зокрема троє дітей, серед дорослих 1 випадок виявився летальним.

14:39 13.06.2023

Увага! Небезпека харчових отруєнь!

Увага! Небезпека харчових отруєнь!

Масовий мор риби почався на Дніпропетровщині внаслідок терористичного знищення росіянами Каховської ГЕС. Десятки тисяч риб залишилися на обмілілих водоймах. Така ж ситуація найближчими днями може розвинутися в інших постраждалих регіонах країни.

14:29 13.06.2023

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Шановні мешканці Берестівської територіальної громади! Через тимчасову окупацію території, робота ЦНАП Берестівської сільської ради за адресою с.Берестове  вул.Шкільна,32 призупинена.  Не працюють реєстри та не надаються послуги: Реєстр Територіальної Громади (РТГ) Реєстрація місця проживання особи Зняття з реєстрації місця проживання особи Реєстрація місця перебування особи Видача довідки про реєстрацію місця проживання або місця перебування особи «Паспортний сервіс»  (ДМС) Офомлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним                електроним носієм вперше особі у віці з 14 до 18 років  Оформлення і видача паспорта громадянина України  Оформлення і видача паспорта громадянина України для виїзду за кордон

22:44 14.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора