A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

День чистоти в Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст.

20 вересня до Всесвітнього дня прибирання в Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено акцію "День чистоти" з впорядкування пришкільної території учнями 5-11 класів та парку, що знаходиться поблизу школи (учні 1-4 класів збирали папірці та порожні пляшки). Також у цей день проведено традиційні санітарні дні у класах. Акція пройшла під гаслом:"Хай школа рідна сяє чистотою!"

13:24 24.09.2019

ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ В БЕРЕСТІВСЬКІЙ ЗОШ І-ІІІ СТ.

Уже стало традицією напередодні Дня фізичної культури і спорту влаштовувати заходи, які пропагують здоровий спосіб життя, заняття фізичною культурою. 13.09.2019 року в Берестівській школі пройшла загальношкільна зарядка-флешмоб «Спорт – запорука здоров’я». Активну участь у цьому заході взяли учні 1-11 класів. Також до них долучилися вчителі.

13:27 18.09.2019

16 ВЕРЕСНЯ – ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ СЕЛА БЕРЕСТОВЕ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

16.09.2019 року в Берестівській школі відбувся виховний захід, присвячений 76 –тій річниці визволення села Берестового від фашистських загарбників. З вітальним словом виступили сільський голова Кушнір Наталя Миколаївна, директор школи Зозуля Людмила Іванівна. Учні читали вірші, згадували героїв –визволителів. Пам'ять загиблих вшанували хвилиною мовчання, а до братської могили поклали букети осінніх квітів.

13:30 16.09.2019

День фізичної культури та спорту у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст.

12 вересня у Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів під гаслом «Життя – це рух, а рух – це спорт» відзначили міжнародний День фізичної культури і спорту. У цей день у школі пройшли спортивні змагання для різних вікових категорій учнів: «Веселі старти» для 2-4 класів, змагання з міні-футболу між учнями 5,7 та 8 класів (переможцями стали восьмикласники, на 2-му місці-5 клас, на 3-му-7клас) та змагання з волейболу між учнями 9-11 класів (перемогли десятикласники, 2-е місце -11 клас, 3-є – 9 клас). Змагання підготував та провів вчитель фізичної культури Грицай Є. М.

13:21 13.09.2019

СВЯТО ЗНАНЬ!

2 вересня 2019 року у закладах загальної середньої освіти Берестівської сільської ради пройшли урочисті заходи. У 2019/2020 н. р.  315 учнів будуть здобувати освіту у 3 загальноосвітніх навчальних закладах громади.

12:42 02.09.2019

Новий навчальний рік для вчителів стартував

27 серпня на базі Миколаївської ЗОШ відбулась серпнева конференція педагогічних працівників навчальних закладів Берестівської сільської ради. Начальник відділу освіти Лисенко О.А. проаналізувала роботи закладів освіти у минулому навчальному році і окреслила завдання на новий рік. Вчителі  Берестівської ЗОШ Буймер І.А. та Горбуля О.О. розповіли відповідно про перспективи  і виклики Нової української школи та партнерську взаємодію закладу освіти і сім’ї у вихованні дітей та молоді.     В цей же день відбулись міжшкільні методичні об’єднання вчителів природничих та суспільно-гуманітарних наук. На засіданні ММО вчителів природничих  наук йшлося про особливості викладання природничих наук в 2019-2020 н.р., про участь у творчих конкурсах «Геліантус», «Колосок», проаналізовано роботу ММО за минулий рік та затверджено план роботи на новий навчальний рік.

13:36 28.08.2019

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

31 травня 2019 року у закладах освіти Берестівської сільської ради пройшло Свято Останнього дзвоника

08:55 11.06.2019

СВЯТО ОБДАРОВАНОЇ МОЛОДІ «МИ - НАДІЯ ТВОЯ, УКРАЇНО!»

24 травня 2019 року у приміщенні Берестівської школи відбулося свято «Ми – надія твоя, Україно!». Цей урочистий захід присвячений тим учням Берестівської громади, які протягом 2018-2019 навчального року здобули перемоги у навчанні, на обласних етапах різноманітних конкурсів. Таке свято у громаді проводилося вперше. Привітали та вручили подарунки чотирнадцятьом учням та одинадцятьом учителям громади сільський голова Кушнір Н.М., її заступники Зиборов С.М., Семкович М.Г., начальник відділу освіти Лисенко О.А. Нашими гостями були також головний спеціаліст середньої та дошкільної освіти Данило О.Г., головний спеціаліст з методичного супроводу Снітко К.В., директор Троїцької ЗОШ І-ІІІ ступенів Кравець С.О., учні та вчителі Троїцької, Миколаївської шкіл, батьки. Директор Берестівської школи Зозуля Л.І., на правах господині, привітала усіх присутніх, побажала перемог учням і вчителям громади у новому навчальному році, а також представила ученицю 9 класу нашої школи Зозулю Альону, яка є претенденткою на свідоцтво з відзнакою. Людмила Іванівна розповіла про успіхи і таланти Альони, побажала їй досягнення нових висот і здійснення мрій. Директор Троїцької школи Кравець С.О. представив ученицю 11 класу Троїцької ЗОШ Чупрій Катерину, яка продемонструвала високі результати та успіхи у навчанні. Випускниця від імені учнів громади і від себе особисто привітала усіх із закінченням навчального року, подякувала вчителям і школі за навчання, виховання і турботу. У цей день вітання приймали переможці та призери обласних етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту наукових робіт Малої академії наук – Бондар І., Зубенко А., Шастало М., мовознавчих, літературознавчих конкурсів, конкурсу ораторського мистецтва, конкурсів патріотичного спрямування – Вакал Я., Книш Д., Верескун Д., Кагадій В., Лук’яненко К., Харченко О., Синєок В., Залюбовська В., Гарбузова О. Словами вдячності за якісну підготовку учнів вітали вчителів - Горбулю А.А., Горбулю Н.В., Горбулю О.О., Залюбовську Л.А., Зиборову В.І., Гузь С.І., Тимошенко В.В., Лук’яненко Г.Д., Харченко Н.В., Сизко Т.М., Бутенко Н.О. На святі лунали пісні, присутні милувалися гарними танцями, атмосфера в залі була життєрадісною і позитивною. Дякуємо усім, хто допомагав в організації та проведенні заходу, усім, хто долучився до свята. Нехай щастить!

14:45 24.05.2019

Міжшкільне методичне об'єднання вчителів природничого циклу

На базі Троїцької школи пройшло МО вчителів природничого циклу. Кеда С. І. розповів про STEM освіту та поділився методами роботи конкурсів.  Продовжили МО по екологічній стежині Троїцького села, разом з Гомою В.В ми поринули в рослинний світ, побачили: жовтозіллю авринію, скельний очиток їдкий, шавлію, льонок жовтий та ін… Всі присутні були захоплені природною красою та неповторним рослинним світом.

15:41 23.05.2019

Міжшкільне методичне об'єднання вчителів художньо-естетичного циклу

17.05.2019 року пройшло МО художньо-естетичного циклу в Берестівській школі. На засіданні обговорювали питання, що стосуються народних традицій, естетичного смаку, розвитку духовного та творчого потенціалу учня…Свою діяльність вчителі художньо-естетичного  циклу спрямовують на пошук наукових новинок, на створення творчої атмосфери, модернізацію форм, методів та засобів навчання і виховання дітей, а головне – на реалізацію принципу рівноправного діалогу між учителем та учнем.

15:36 20.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора