A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

НОВИНИ

Семінар «Актуальні питання краєзнавчої роботи та національно – патріотичного виховання»

30 січня 2019 року на базі КЗ «Центр туризму» ЗОР  пройшов обласний семінар на тему «Актуальні питання краєзнавчої роботи та національно-патріотичного виховання». Участь в семінарі взяв головний спеціаліст відділу освіти Берестівської сільської ради Снітко К. В. Співробітники РНМЦ «Освіта та громадянське суспільство»  взяли активну  участь у проведенні практикуму за темою  «Нові акценти національно – патріотичного виховання». Також Богомолова Н.М., методист центру, провела з  учасниками семінару навчальну гру «Країна гідності». «Країна гідності» - це карткова гра, у якій гравцям як членам парламенту пропонується прийняти рішення щодо соціальної політики та соціальних прав у рамках плану розвитку на найближчі п’ять років. Добираючи аргументи під час прийняття рішень, гравці більше дізнаються про соціальні права та їх зв’язки з соціальною політикою. Гра спонукає людину до зростання громадянської активності щодо просування соціальних прав через дії різного масштабу на місцевому або ж національному рівні. Під  час гри   учасники семінару приймали  рішення, шляхом бурхливого обговорення,  для гармонійного, всебічно розвиненого життя умовної країни на найближчі 5 років. А по закінченні, отримавши результаті своєї діяльності, поділилися своїми почуттями  та враженнями. По закінченні семінару від учасників надходили пропозиції щодо подальшої співпраці з РНМЦ «Освіта та громадянське суспільство» та, запрошення до проведення гри «Країна гідності» в навчальних закладах як з учнівською молоддю, так із педагогами. 

14:21 15.02.2019

Нарада керівників закладів освіти

05 лютого 2019 року на базі Берестівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася нарада керівників закладів освіти Берестівської громади. Було проаналізовано результативність освітнього процесу у ЗЗСО за підсумками І семестру 2018/2019 н. р. Ознайомлено з новою Інструкцією з діловодства у закладах загальної середньої освіти. Акцентовано увагу на постійному контролю за організацією харчування в ЗДО та ЗЗСО.

14:18 07.02.2019

Міжшкільне методичне об’єднання вчителів початкових класів Берестівської громади

31 січня 2019 року на базі Берестівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося міжшкільне методичне об’єднання вчителів початкових класів. Вчителі працювали над темою: Педагогіка партнерства як ключовий компонент Нової української школи. Математична освітня галузь.

13:21 07.02.2019

Фестиваль ораторського мистецтва "Заговори, щоб я тебе побачив"

У середу 30 січня 2019 року в Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся міжшкільний етап фестивалю ораторського мистецтва "Заговори, щоб я тебе побачив" з нагоди святкування 80 річчя Запорізької області. Демонстрували свої ораторські здібності 37 учнів Берестівської громади.

13:13 07.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора