A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

"Хочемо повідомити, що завершився другий етап конкурсу, і ваша об’єднана територіальна громада ввійшла до числа тих, з якими Проект співпрацюватиме"

Дата: 27.03.2017 09:51
Кількість переглядів: 1019

                           Шановні колеги!

Дозвольте висловити вам щиру повагу та подякувати за участь у конкурсі на отримання технічної допомоги від Проекту «Підтримка аграрного і сільського розвитку» (USAID), реалізацію якого забезпечує компанія «Кімонікс Інтернешнл».

Хочемо повідомити, що завершився другий етап конкурсу, і ваша об’єднана територіальна громада ввійшла до числа тих, з якими Проект співпрацюватиме, і які отримають допомогу з підготовки локальних стратегій економічного розвитку та проектів з покращення ринкової інфраструктури. 

Також хочемо вас поінформувати, що зазначені роботи виконуватиме субпідрядник,  консорціум громадських організацій на чолі з ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» (члени консорціуму: ГО «Одеська обласна сільськогосподарська дорадча (консультаційна) служба «Центр розвитку та правової підтримки села», ГО «Центр місцевого економічного розвитку міста Красноармійськ», Інформаційно-консультаційний центр «Агро-Таврія»), керівник проекту - Вадим Жигадло.

 

З метою закріплення нашої співпраці, найближчим часом буде підготовлено протокол  про наміри щодо співпраці у поєднанні зусиль Вашої об’єднаної територіальної громади та Проекту «Підтримка аграрного і сільського розвитку» (USAID) щодо просування реформи децентралізації, нарощування економічного потенціалу та розширення зайнятості, який ми пропонуємо підписати.

 

З повагою та надією на подальшу співпрацю,

 

Світлана Прокопенко

Вітаємо усіх громадян  громади з нашою черговою перемогою.!!!

 

 

2.22.03.2017 року  у м. Запоріжжя пройшла  зустріч з представниками німецького проект  GIZ. У  результаті    співпраці  з проектом отримані невеликі подарунки для лікарняних амбулаторій територіальної громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора