A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

8-12 червня у Запоріжжі відбувся другий, обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної спортивної гри українського козацтва «Сокіл» («Джура»)

Дата: 15.06.2017 13:45
Кількість переглядів: 850

 

Фото без опису

Громаду і район не підвели.

8-12 червня   у Запоріжжі відбувся другий, обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної спортивної гри українського козацтва «Сокіл» («Джура»). Проходила гра на базікомунального закладу «Запорізькийобласнийліцей-інтернат з посиленоювійськово-фізичноюпідготовкою «Захисник» Запорізькоїобласної ради. Протягомп’ятиднів 31 команда з різнихкуточківЗапорізькоїобластізмагалася у вміннілюбитиУкраїну і бути гіднимгромадяниномукраїнськоїдержави.

   Серед інших була представлена і команда Берестівської сільської ради – «Дружний рій» Миколаївської ЗОШI-III  ступенів.

     Незважаючи на те, що команда вперше брала участь у подібних змаганнях, «перший млинець» не виявився гливким. До останнього дня команда боролась за перше місце, але слабке матеріально-технічне забезпечення не дало змогу піднятись вище третього місця.

    Команда перемогла у конкурсах «Відун» і «Рятівник», була другою у стрільбі і конкурсі козацької пісні, тереновій грі-квесті, третьою – у подоланні смуги перешкод, четвертою у Впоряді» і конкурсі «Добре діло», п’ятою – у конкурсі «Візитівка». У підсумку це вивело команду на третє загальнокомандне місце серед молодших джур.

    На урочистій лінійці керівництво області – голова Запорізької ОДА  Бриль К.І., керуючий справами виконавчого апарату Запорізької облради Подорожко В.В. та голова Департаменту освіти ЗОДА Озерова Т.Я. вручили переможцям грамоти і цінні подарунки. Наша команда отримала сім грамот та подарунок. Під час вручення Озерова Т.Я. двічі підкреслила, що наша команда – єдина, що представляє територіальні громади. Але головне те, що діти отримали цінний досвід, знайшли багато нових друзів. На наступний рік діти налаштовані на перше місце.

    Користуючись перебуванням на території військового ліцею і люб’язністю заступника директора ліцею полковника Кульки Р.М. нам провели екскурсію по ліцею і організували стрільби у електронному тиру. Дітям надзвичайно сподобалось.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора