A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Тема наради: «Актуальні питання передачі земельних ділянок з державної до комунальної  власності об’єднаних територіальних громад».

Дата: 01.06.2018 09:08
Кількість переглядів: 881

Фото без опису

31 травня 2018 року  об 11 годині  у м. Запоріжжя, Khortitsa Palace Hotel,  Головним управління юстиції у Запорізькій області  проведено семінар-нараду за участі представників об’єднаних територіальних громад, представників  Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області, Запорізької філії ДП «Національні інформаційні системи»  та державних реєстраторів  суб’єктів державної реєстрації прав.

Від Берестівської сільської ради ОТГ були присутні голова Кушнір Н.М. та державний реєстратор  Сахно Я.В.

Тема наради: «Актуальні питання передачі земельних ділянок з державної до комунальної  власності об’єднаних територіальних громад».

Розглянуті  питання            

  1. «Державна реєстрація державної власності на земельні ділянки сільськогосподарського призначення в особі Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області»
  2. «Державна реєстрація прав у зв’язку із передачею земельних ділянок із державної до комунальної форми власності»
  3. «Децентралізація повноважень у сфері державної реєстрації» та інші питання пов’язані з передачею земель до ОТГ.

Заступник начальника головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації - начальник Управління державної реєстрації Нікітенко С.В. , начальник відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Волков М.В.  надали відповіді на задані питання  державних реєстраторів.

Додатково начальником відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області Кулішовою М.Ю. обговорювались питання щодо уникнення рейдерських захоплень, протидії протиправному поглинанню та силовому захопленню сільськогосподарських підприємств (аграрному рейдерству).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора