A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Бердянський район відзначив 95-річний ювілей

Дата: 26.09.2018 13:32
Кількість переглядів: 652

Бердянський район відзначив 95-річний ювілей

 

Фото без описуЦього року виповнилося 95 років з дня заснування Бердянського району. Святкову подію громада району відзначала урочистими заходами в с.Троїцьке.
Сюди, 14 вересня, прибули представники всіх територіальних громад Бердянщини, аби відзначити цю радісну дату єдиною родиною.

Голова Бердянської райдержадміністрації Роман Молодецький привітав трудові колективи й жителів Бердянщини зі святом та подякував за внесок у розвиток рідного краю, всебічну підтримку та активну життєву позицію кожного. З вітаннями до присутніх звернулася і голова Бердянської районної ради Жанна Васильчик.

З нагоди ювілею на урочистості завітало багато почесних гостей, серед них - народний депутат України Олександр Пономарьов, заступник голови Запорізької облдержадміністрації, депутат обласної ради Олександр Бабанін та Бердянський міський голова Володимир Чепурний. Вони також привітали усіх присутніх з 95-ю річницею утворення Бердянського району та 75-річчям визволення населених пунктів Бердянщини від нацистських окупантів і  побажали його мешканцям миру, процвітання, здоров’я й добробуту.

На знак вдячності та поваги до пам’яті тих, хто віддав свої життя та здоров’я під час визволення території  Північного Приазов’я у вересні 1943 року, очільник району Роман Молодецький разом з почесними гостями свята - Олександром Пономарьовим, Олександром Бабаніним та Володимиром Чепурним від імені усіх мешканців Бердянщини поклали квіти до пам’ятників воїнам-визволителям.

Під час урочистостей відбулось нагородження державними, обласними та районними відзнаками понад 40-ка працівників різних галузей та сфер діяльності району, представників волонтерського руху та творчої молоді.

Окрім урочистої частини програмою заходу було передбачено різноманіття подій, які задовольняли будь-яким інтересам та вподобанням відвідувачів. Діяли спортивні, творчі, розважальні, кулінарні та інші локації.

Так, в рамках заходу, відбувся футбольний турнір, переможці якого - команда Осипенківської сільської ОТГ - отримали Кубок та футбольний м’яч від голови райдержадміністрації Романа Молодецького.  Крім цього, кожна громада взяла участь у «Ярмарку талантів», де представила так звані «родзинки» своїх територій. А гарний настрій та святкову атмосферу на заході створювали яскраві виступи творчих колективів закладів культури району.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Інформацію взято з http://berda.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора