A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Мешканці Бердянщини отримали відзнаки з нагоди ювілею району

Дата: 26.09.2018 13:42
Кількість переглядів: 643

Мешканці Бердянщини отримали відзнаки з нагоди ювілею району

 

Фото без описуІсторія нашого району наповнена колосальною кількістю подій, звершень та здобутків, втілених у характерах наших людей, у їх цілеспрямованості, у їх любові до рідної землі. Тож і життя Бердянщини в повній мірі залежить від людей, від нашого відношення до свого діла, до своєї професії.

В рамках проведення урочистих заходів з нагоди відзначення ювілею району державними, обласними та районними відзнаками були нагороджені ті мешканці району, хто робить все, щоб район жив повноцінним життям, хто своєю працею та талантом прославляє Бердянщину.

Так, відзнакою Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції»  були нагороджені:

директор приватного підприємства «Агрофірма «Шевченко», волонтер Павлик Вілен Володимирович

вчитель географії, економіки Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, волонтер Кеда Сергій Іванович

юрист Берестівської сільської ради Шиян Андрій Васильович.

 

За активну участь в обласному телемарафоні «Пам'ять», значну роботу по соціальному захисту старшого покоління і патріотичне виховання молоді Калюжний Леонід Олександрович (директор ПП «Агрофірма «Промінь»), Линник Григорій Миколайович (директор ФГ «Марія») та Павлік Вілен Володимирович (директор ПСП «Агрофірма «Шевченко») отримали Подяки Запорізької обласної організації ветеранів України.

Почесними грамотами Запорізької обласної ради були нагороджені депутат Бердянської  районної ради сьомого скликання Чуприна Олена Дем’янівна, голова Берестівської сільської об’єднаної територіальної громади Кушнір Наталя Миколаївна та Андріївський селищний голова Кагадій Наталя Анатоліївна.

 

Вчителя ж географії та економіки Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, депутата районної ради Кеду Сергія Івановича було нагороджено нагрудним знаком «За розвиток Бердянського району».

Почесною грамотою Бердянскої райдержадміністрації цього дня були нагороджені:

приватний підприємець Клименко Ольга Василівна

керівник хореографічного гуртка «Веселка» Чернобров Анастасія Володимирівна

завідуюча дитячого навчального закладу «Пролісок» Єрмакова Тетяна Анатоліївна

За активну участь в районних, обласних, Всеукраїнських, міжнародних конкурсах та фестивалях, а також за популяризацію Бердянського району на обласному, Всеукраїнському та європейському рівнях Подяки голови Бердянської райдержадміністрації отримали юні представники району - учень 6 класу Осипенківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Петрик Ярослав, чемпіонка Європи з сучасного танцю Гемма Олена та вокально-інструментальний колектив «Фреш» Дмитрівської сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Інформацію було взято з http://berda.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора