A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Всі громади району отримали подарунки з нагоди ювілею Бердянщини

Дата: 26.09.2018 13:46
Кількість переглядів: 740

Всі громади району отримали подарунки з нагоди ювілею Бердянщини

 

Фото без описуНа початку минулого тижня, в рамках проведення організаційно-підготовчих заходів до відзначення 95-ї річниці утворення Бердянського району, в райдержадміністрації працювала комісія з проведення районних конкурсів «Краща територіальна громада» та «Кращий об’єкт благоустрою». Члени комісії, зокрема, розглянули документальні та фото матеріали, які було подані громадами для участі у конкурсах, обговорили кожного претендента на відповідне звання та визначили найкращих.

І ось 14 вересня, в ході урочисто-святкових заходів з нагоди відзначення ювілею району, відбулося оголошення результатів зазначених змагань. Усі переможці конкурсів отримали дипломи та цінні подарунки від народного депутата України О.С.Пономарьова.

Отже, у конкурсі «Краща територіальна громада» ІІІ почесне місце посіла Осипенківська сільська об’єднана територіальна громада, ІІ місце виборола Андрівська сільська рада.

А І місце в цьому році присвоєно двом територіальним громадам – Берестівській сільській об’єднаній територіальній громаді та Андріївській селищній раді.

За результатами районного конкурсу «Кращий об’єкт благоустрою Бердянського району 2018 року» було обрано Долинську та Новотроїцьку сільські ради у номінації «Територіальна громада з кращою автобусною зупинкою». Андріївська селищна рада та Берестівська сільська ОТГ перемогли у номінації «Територіальна громада з кращим дитячим майданчиком», а територіальною громадою з кращим спортивним стадіоном стала  Дмитрівська сільська рада.

Слід зазначити, що це не всі подарунки, які отримали цього дня території Бердянщини. На завершення урочистої частини свята голова райдержадміністрації Роман Молодецький та голова районної ради Жанна Васильчик подякували усім громадам та гостям району, які приймали участь у Ярмарку талантів, що весь день працював на площі села Троїцьке та супроводжував святкові дійства. Подяки та ювілейні сувеніри отримали представники Берестівської та Осипенківської сільських ОТГ, Андріївської селищної, Андрівської, Азовської, Долинської, Дмитрівської та Новотроїцької сільських рад, а також  Бердянського коледжу Таврійського державного агротехнологічного університету.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 

інфотрацію взято з http://berda.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора