A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Дводенний тренінг з основ пожежогасіння та рятувальних операцій з використанням технічних засобів, який реалізується в рамках проекту «Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями» Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ

Дата: 22.10.2018 15:58
Кількість переглядів: 934

 

У с. Михайлівка для співробітників МПО громад пройшов тренінг від Проекту «Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями» Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ
16-17 жовтня 2018 року у Михайлівській об’єднаній територіальній громаді (Вільнянський район) проходив дводенний тренінг з основ пожежогасіння та рятувальних операцій з використанням технічних засобів, який реалізується в рамках проекту «Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями» Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ. Навчання сучасним методам порятунку, використання нового обладнання GIZ організовує за підтримки німецьких пожежних і спеціалістів Федерального управління захисту населення та допомоги при катастрофах.
Участь у заході взяли рятувальники, співробітники місцевої пожежної охорони Михайлівської та Берестовської ОТГ 
Головною метою таких тренінгів – навчити співробітників місцевої пожежної охорони основам пожежогасіння та рятувальних операцій під час ДТП на новому обладнанні, яке вони отримали як переможці у конкурсі проектних пропозицій від Проекту «Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями» Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ за участі рятувальників.
В першій частині тренінгу учасники отримали теоретичні знання із демонстрацією рятувального обладнання.
В другій частині – мали змогу на практиці освоїти нову техніку та здобути навички гасіння пожежі і ліквідації наслідків ДТП.
Рятувальники вдячні Німецькому товариству міжнародного співробітництва GIZ за багаторічну плідну співпрацю. Такі тренінги підвищать обізнаність співробітників місцевої пожежної охорони під час ліквідацій пожеж та наслідків ДТП, а також під час порятунку людей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора