Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Перемога у І Національному Чемпіонаті України з фолькльору "Eurofolk - Харків 2018"!!!

Дата: 26.11.2018 10:32
Кількість переглядів: 904

24-25 листопада 2018 року у місті Харків відбувся Чемпіонат України з фолькльору "Eurofolk - Харків 2018". Берестівська ОТГ була представлена аматорським вокальним колективом "Кумасі" в який увійшли: Кулик Лідія Вікторівна, Шиян Галина Георгіївна, Проценко Світлана Вікторівна, Рипинська Надія Володимирівна, Раїна Світлана Володимирівна.

В результаті участі у конкурсі у номінації "Групи фольклорних пісень, сучасна обробка фольклорної музики "В" колектив посів І місце! Учасників було нагороджено грамотами, подяками та медалями.

Окрема вдячність за сприяння участі аматорського вокального колективу "Кумасі" та за підтримку і значний внесок у відродження фольклорних традицій України висловлюється: Клименку Івану Юрійовичу, Линнику Григорію Миколайовичу, Пономарьову Олександру Сергійовичу, Волошину Миколі Миколайовичу, Приватному підприємству "Шарий".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора