A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Бердянський міськрайонний центр зайнятості повідомляє

Дата: 20.12.2018 09:42
Кількість переглядів: 810

Фото без опису

Шановні роботодавці та шукачі роботи!

Бердянський міськрайонний центр зайнятості впровадив нові форми роботи з клієнтами за типом рекрутингового агентства, а саме: створення умов для заповнення вакансій (вакантних робочих місць) компетентними фахівцями, які своїми якостями відповідають вимогам.  

Основна мета рекрутинга – задоволення потреб клієнтів служби зайнятості: для шукачів роботи – пошук роботодавців за вимогою; для роботодавців – укомплектування вакантних місць кваліфікованим персоналом.

З цією метою нами створюється база вакансій та резюме жителів Бердянська, які шукають роботу. Задля цього, здійснюється пошук, підбір та оцінка тих кандидатів, які розмістили свої резюме на інтернет сайтах та шукачів роботи, що самі звернулися з питання можливого працевлаштування до служби зайнятості. Ми проводимо попередню співбесіду з особами, які шукають роботу і тільки у разі повної відповідності вимогам зазначеним у вакансії рекомендуємо до розгляду роботодавців ту або іншу кандидатуру. Ця форма співпраці дозволить виключити витрату часу роботодавця на тих осіб, які фактично не бажають працювати.

Принцип роботи: ми доносимо інформацію про вакансію до зацікавлених претендентів, розміщуємо данні про неї на інтернет сайтах, 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора