A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Міжшкільне методичне об’єднання вчителів математичного циклу Берестівської громади

Дата: 21.02.2019 10:13
Кількість переглядів: 556

19 лютого 2019 року на базі Берестівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося міжшкільне методичне об’єднання вчителів математичного циклу.

Сучасні діти живуть в оточенні яскравого світу комп’ютерних ігор та анімації. Вони дуже швидко опановують мобільні пристрої і комп’ютер. Щоб постійно володіти увагою таких дітей і зробити навчання цікавим для них, учитель повинен мати у своєму розпорядженні яскраві інтерактивні матеріали та залучити сучасні цифрові технології. Одним із технологічних засобів, що довів свою ефективність, є інтерактивна дошка. Отже, застосування їх на уроці не є сьогодні екзотикою, і, напевно, уперше технічне обладнання закладів освіти, здійснюється швидше, ніж дидактичний супровід цього процесу. Мова йде про готовність учителя застосувати всі наявні можливості для навчання на уроці.

Отже, під час роботи ММО вчителів математичного циклу учасники мали змогу ознайомитися з основами та принципами роботи інтерактивного комплексу, та трішки підвищити свою компетенцію у використанні нових інформаційних технологій (майстер-клас вчителя інформатики Берестівської ЗОШ І-ІІІ ст. Гурова О. В.).

Кравець В. А., вчитель математики Троїцької ЗОШ І-ІІІ ст. поділилася досвідом участі у програмі міжнародного оцінювання учнів PISA. Вчитель фізики Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ст. Кравець Є. І. ознайомив присутніх з використанням ІКТ на уроках фізики.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора