A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

До уваги отримувачів житлової субсидії!

Дата: 26.02.2019 15:00
Кількість переглядів: 864

Управління соціального захисту населення Бердянської райдержадміністрації повідомляє про те, що з лютого 2019 року житлова субсидія отримувачам субсидії, які звернулися за її призначенням до 01 січня 2019 року, буде  виплачуватися Мінсоцполітики у готівковій формі 

 

  • особам, які одержують пенсії, через Пенсійний фонд України на пенсійні рахунки в уповноважених банках або через відділення АТ «Укрпошта», де особа одержує пенсію,

 

  • особам працездатного віку, які не одержують пенсії, через АТ «Ощадбанк» шляхом перерахування  через платіжну систему «Система термінових переказів «Швидка копійка».

 

 Виплата житлової субсидії через платіжну систему «Система термінових переказів «Швидка копійка» буде проводитись з 12 березня поточного року. Для визначення дати та часу отримання житлової субсидії  одержувачі субсидії, які не одержують пенсії, можуть звернутися до контакт - центру АТ «Ощадбанк». 

 

Особи, які отримують субсидію готівкою, сплачують вартість комунальних послуг, спожитих за лютий місяць, самостійно у повному обсязі.  

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора