A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПОЖЕЖНИКА

Дата: 17.04.2019 07:49
Кількість переглядів: 1304

Президент України у листопаді 2013 року встановив нову дату святкування Дня працівників пожежної охорони: «Установити в Україні професійне свято – День пожежної охорони, який відзначати щорічно 17 квітня», – йдеться в указі. Це професійне свято було встановлено на підтримку ініціативи, з якою виступили працівники пожежної охорони країни.

Фото без опису

Шановні працівники пожежної охорони !

    Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня працівників пожежної охорони. Це свято об’єднує людей мужніх та сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії. Прийміть нашу вдячність за збереження тисячі  життів та матеріальних цінностей. Спасибі Вам за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом.

    Переконана, що Ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії, віддано та сумлінно служитимете обраній справі. Міцного Вам здоров’я, благополуччя та подальших успіхів у Вашій нелегкій та відповідальній роботі. Здоров’я, щастя, миру та добра Вам і Вашим родинам! 

                                                              З повагою, сільський голова Н.Кушнір

                                                              Профспілковий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора