A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

«Активний відпочинок. Рух та здоров’я» у Троїцькій школі

Дата: 19.04.2019 14:33
Кількість переглядів: 593

У Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів вихователем ГПД Трандафіловою А. В. у рамках Тижня громадського здоров’я був проведений захід на тему «Активний відпочинок. Рух та здоров’я». Мета заходу: розширити уявлення учнів про види активного відпочинку, про можливі небезпеки при катанні на роликах, скейтбордах, велосипеді; навчати школярів використовувати засоби захисту під час занять спортом, обирати безпечні місця для активного відпочинку; виховувати прагнення зміцнювати власне здоров’я та бажання дотримуватися здорового способу життя. Удосконалювати знання учнів про зв’язок між рухом та здоров’ям.
Бесіда розпочалася під веселу музику з розминки імітації рухів пташок, кенгуру, равлика.
Діти поділилися своїми враженнями про активний відпочинок. Анна Володимирівна розповіла учням про те, як правильно організувати свій відпочинок та дозвілля, ознайомила з різними видами відпочинку. Учні створили та обговорили фотоколаж, в ході гри розгадували загадки.
Для першокласників було роздано листівки з малюнками для розмальовування. Під кожним з малюнків було конкретне здоров’язберігаюче побажання.
Наступний етап заходу, присвячений підтемі «Рух та здоров’я», пройшов у формі змагання у спортивному залі між двома командами учнів. Були проведені естафети з м’ячем, естафетними палицями та кеглями. У змаганнях перемогла дружба!
Всі діти в кінці заходу погодилися з висновком, що здорове життя – це життя з рухом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора