A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Тиждень знань безпеки життєдіяльносі та цивільного захисту

Дата: 25.04.2019 09:05
Кількість переглядів: 1415

З 15.04.2019 по 20.04.2019 року у Троїцькій загальноосвітній школі проходив Тиждень знань безпеки життєдіяльності та цивільного захисту. Завданням цього тижня було вироблення в учнів умінь, навичок правильно і чітко діяти у різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров'я та життя, удосконалення теоретичних знань та практичних навичок під час захисту від наслідків надзвичайних ситуацій.

У рамках тижня було проведено тематичні класні години, класно- групові заняття, бесіди, вікторини з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, спортивні змагання, естафети.

Учні початкових класів ознайомилися з найпростішими засобами індивідуального захисту органів дихання, та порядком виготовлення ватно-марлевої повязки.

З учнями 5-7 класів було проведено тренінг "Правила поведінки в натовпі".

Для учнів 8 та 9 класів проведена бесіда Надзвичайні ситуації природного характеру та правил поведінки під час буревіїв, ураганів, смерчів...", та надання домедичної допомоги при переломах та кровотечах.

Учні 10 та11 класів ознайомилися з загрозами терорестичного характеру.

Завершився Тиждень знань безпеки життєдіяльності та цивільного захисту Днем цивільного захисту на якому проведено навчально-практичний тренінг з евакуації учасників навчально-виховного процесу з приміщень навчального закладу.

Сестрою медичною Приймак Т. Я. було проведено з учнями 10 та 11 класів відпрацювання практичних навичок з надання домедичної допомоги при отруєнні чадним газом та оживлення людини шляхом проведення штучного дихання. Учитель Захисту Вітчизни Грицай Є. М. провів з учнями 6 – 9 класів спортивні естафети з практичної перевірки вміння учнів користуватися засобами індивідуального захисту, вміння надати допомогу та транспортувати потерпілого.

Фото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора