A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

День Цивільного Захисту у Берестівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 13.05.2019 11:02
Кількість переглядів: 508

10.05.2019 року у Берестівському навчальному закладі пройшов показовий «День цивільного захисту» та об’єктового тренування. Метою проведення «Дня цивільного захисту» і об’єктового тренування було:

- практична перевірка здатності працівників школи та учнів грамотно і чітко діяти для захисту свого здоров’я та життя у надзвичайних ситуаціях;

- виховання впевненості учнів у ефективності заходів цивільного захисту;

- формування та розвиток в учнів високих морально-психологічних якостей: відваги, мужності, витримки, ініціативи, спритності, самовідданого виконання завдань цивільного захисту.

В підготовці та проведенні показового Дня ЦЗ взяли участь:

- керівний та командно-начальницький склад школи

- педагогічний колектив школи;

- учні закладу – 134.

День ЦЗ розпочався лінійкою. Впродовж дня у навчальному закладі було здійснено ряд заходів: практичні заняття з надання першої медичної допомоги, перегляди тематичних фільмів, бесіди, об’єктове тренування, випуск газети «Збережемо навколишній світ» .

Високу підготовленість та практичні дії у разі виникнення надзвичайних ситуацій показали: керівний склад цивільного захисту навчального закладу, формування, які чітко діяли за своїм призначенням, педагогічний та технічний персонал школи, учні 2-11-х класів. Організовано і вчасно проведено евакуацію учнів, учителів та всіх працівників школи відповідно до розробленої в закладі Інструкції щодо виконання вимог та порядку дій населення (персоналу) у разі виникнення надзвичайних ситуацій

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора