A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

І (міжшкільний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 17.05.2019 11:03
Кількість переглядів: 616

 14-15 травня 2019 року відбувся І (міжшкільний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Участь в змаганнях взяли команди усіх закладів загальної середньої освіти Берестівської громади.

Більшість змагань були проведені на базі Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів у перший конкурсний день: «Впоряд», «Відун», «Стрільба», «Рятівник», «Добре діло», після яких був виїзд на природу з ночівлею на території с. Миколаївка, де були проведені наступні змагання: «Перетягування линви», «Туристсько-спортивна смуга перешкод», конкурс «Таборування»(бівак).

Учасники змагань показали гарну підготовки, у деяких конкурсах було по декілька переможців.  Так  у  конкурсі   стройової   підготовки   «Впоряд» переможцями   стали   команди Берестівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ст.

 У конкурсах із знання історії козацтва «Відун» та  зі стрільби із пневматичної зброї «Стрільба» перемогла  команда  « Моноліт» Троїцької ЗОШ І-ІІІ ст.

Кращі знання та практичні навички із надання першої медичної допомоги у конкурсі «Рятівник» показала команда «Дружній» Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ст., ця ж команда найкраще подолала смугу перешкод і дійсно підтвердила назву своєї команди.

У перетягування канату не було рівних команді «Берест» Берестівської ЗОШ І-ІІІ ст.

За підсумками проведення залікових змагань усі три команди набрали однакову кількість балів. Це свідчить про гарну підготовку до всіх конкурсів та дружню підтримку один одного.

 Організатори змагань вдячні адміністрації Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ст. за створені умови для проведення першого конкурсного дня на базі їхнього закладу, голові Бердянської міської організації ТСОУ Іотову Г.І. за проведення змагань зі стрільби. А також всім керівникам команд  та керівнику міжшкільного методичного об'єднання вчителів фізичної культури, «Захисту Вітчизни» та основ здоров'я Гурову О. В. за гарну підготовку та проведення І (міжшкільного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фотоматеріали за посиланням


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора