A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Співпраця з УСЗН БРДА та КУ «ТЦСО(НСП)» Бердянської районної ради

Дата: 11.11.2019 13:45
Кількість переглядів: 854

Співпраця з УСЗН БРДА та КУ «ТЦСО(НСП)» Бердянської районної ради

07.11.2019 в приміщенні ЦНАП Берестівської ОТГ відбулася зустріч з представниками УСЗН Бердянської РДА, під час якої було обговорено питання, щодо прийому документів на різні види соціальних допомог відділом соціального захисту населення Берестівської ОТГ.

Заступник начальника УСЗН БРДА Чурілова Таля Миколаївна, розповіла про зміни в законодавстві України, щодо запровадження нового механізму надання пільг з 1 жовтня 2019 року згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 року № 373 “Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі”.

Були розглянуті питання, щодо роботи з Програмним комплексом «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» (начальник відділу СЗН Берестівської ОТГ Лісовська Лариса Миколаївна). Зі спеціалістами відділу СЗН Демиденко Яною та Антоненко Світланою обговорювалися проблеми, які виникають при передачі документів в електронному вигляді.

З директором КУ «ТЦСО(НСП)» Бердянської районної ради Трегубенко Ніною Пилипівною обговорені деякі питання, щодо роботи відділення соціальної допомоги вдома, ведення особових справ отримувачів соціальних послуг. Розглянуті прогнозні розрахунки витрат на 2020 рік на утримання громадян Берестівської ОТГ, які проживають у відділені стаціонарного догляду вдома.

Бесіда пройшла у форматі «питання - відповідь».

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Анонім
2019-11-11 13:52:10

Красуні!

Відповідь адміністратора:

Підтримую;)

2019-11-11 14:12:27

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора