A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Смачний благодійний ярмарок до Дня Святого Миколая відбувся у Берестівській загальноосвітній школі!

Дата: 20.12.2019 12:40
Кількість переглядів: 771

Фото без опису

Строкато, весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно, – ось як завжди проходить шкільний ярмарок у Берестівській школі.

19 грудня ще від самого ранку і діти, і батьки несли із собою різноманітну смакоту, приготовану вдома, – акуратно упаковану, загорнуту, розфасовану, готову до вживання, – аби відразу можна було розставити усі з любов’ю продумані і придумані страви на столі і пропонувати своїм однокласникам, вчителям, батькам, гостям, яких хотілося пригостити.

Відбувався ярмарок в холі школи, тому всім вистачало місця: продавцям, щоб розкласти усі наїдки та напої, а покупцям – розглянути їхні товари, аби вибрати для себе щось цікаве.

Найбільше продавалося солодощів, – торти, пироги, тістечка, печиво найрізноманітніших видів та форм, рогалики з медяниками, желе, сирники, пиріжки. Загалом, що тут казати, все «йшло» на «ура».

Цьогорічний ярмарок відрізнявся тим, що активними продавцями були учні середніх та старших класів. І якщо експозиції від початкової школи представляли батьки, то більш старші діти брали ініціативу у власні руки, продаючи та рекламуючи свій смачний товар. А загалом, дуже хочеться подякувати за активність, ініціативність та підтримку усім батькам, які із задоволенням та натхненням постійно долучаються до цієї цікавої та потрібної шкільної справи.

Смачний ярмарок до Дня святого Миколая традиційно є благодійним. Цьогоріч кошти, які вдалося зібрати, в повному обсязі будуть передані на лікування п’ятирічної Чупрій Вероніки, жительниці сусідньго села Троїцьке, яку настигла страшна хвороба В – лімфобластна лімфома (рак).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора