A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Бердянське управління ГУ ДПС у Запорізькій області повідомляє. Новини 25.03.2020

Дата: 26.03.2020 08:23
Кількість переглядів: 506

 

 

ВСІ НОВИНИ

До уваги платників міста Бердянськ,

Бердянського та Приморського районів!

З 25 березня 2020 року Центри обслуговування платників податків надають адміністративні послуги виключно у режимі онлайн

Бердянське управління ГУ ДПС у Запорізькій області доводить до відома платників, що на період дії карантину обслуговування платників у ЦОПах з 25.03.2020 року здійснюється у режимі онлайн та за попереднім записом за телефонами виключно для надання невідкладних послуг у разі гострої необхідності.

Закликаємо платників: користуйтеся дистанційними формами комунікації, не відвідуйте податкові органи та максимально використовуйте електронні сервіси ДПС, що розміщені на головній сторінці офіційного вебпорталу ДПС України:

- електронний кабінет https://cabinet.tax.gov.ua/ ;

- електронна звітність https://tax.gov.ua/elektronna-zvitnist/ .

Вхід до Електронного кабінету здійснюється також через офіційний вебпортал ДПС України.

Скориставшись Електронним кабінетом, ви зможете сплатити визначені податкові зобов’язання, подати звітність або отримати інформацію не відвідуючи податкові ограни.

Нагадуємо, що робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Якщо у вас відсутній електронний цифровий підпис, звертаємо увагу, на можливість отримання його онлайн, зокрема через Приват24.

У разі виникнення питань щодо користування Електронним кабінетом платникам слід звернутись до служби підтримки за телефоном 0800 501 007 (напрямок 0) або за посиланням http://cabinet.tax.gov.ua/help/.

Користуючись субсайтом ГУ ДПС «Територіальні органи ДПС у Запорізькій області» (далі – субсайт), платники мають можливість отримати необхідну інформацію.

Проконсультуватись з фахівцями податкової служби платники можуть за допомогою Інтернету, надіславши повідомлення на офіційні скриньки ГУ ДПС у Запорізькій області та Бердянського управління ГУ ДПС у Запорізькій області. та за номерами телефонів, а саме:

- перелік контактної інформації Головного управління ДПС у Запорізькій області розміщений за посиланням https://zp.tax.gov.ua/kontakti/ або на субсайті у рубриці «Контакти» ;

- контактні дані управлінь, які утворені на правах відокремлених підрозділів Головного управління ДПС у Запорізькій області (поштова адреса, контакти, електронна адреса, зокрема для подання запиту на публічну інформацію та письмових звернень громадянами) розміщені за посиланням https://zp.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/golov-upr/teritorialni-organi/.

Електронний адрес поштової скриньки Бердянського управління ГУ ДПС у Запорізькій області для спілкування в онлайн режимі zp.22@tax.gov.ua та номери телефонів для попереднього запису:

Назва ЦОП

Номери телефонів

для попереднього запису

ЦОП Бердянської ДПІ

(06153) 3-84-06

ЦОП Приморської ДПІ

050-534-24-73

 

Ми надаємо послуги виключно дистанційними комунікаційними засобами у зв’язку із введенням карантину. Сподіваємось на ваше розуміння. Дотримуючись правил безпеки у непростій ситуації, ви максимально себе захищаєте!

Податківці Бердянського управління бажають усім міцного здоров’я!

 

Увага! Важлива інформація!

Бердянське управління ГУ ДПС у Запорізькій області повідомляє, що приймання вхідної кореспонденції здійснюється через  скриньки, які встановлені перед входом до приміщень Центрів обслуговування платників Бердянської ДПІ та Приморської ДПІ.

Виїмка кореспонденції здійснюється працівниками Бердянського управління щогодини протягом робочого дня 

з 9 год. 00 хв. до 17 год. 30 хв.,

у п’ятницю з 9 год. 00 хв. до 16 год. 15 хв. 

(крім вихідних та святкових днів).

Інформацію про реєстрацію документів, що надійшли до Бердянського управління ГУ ДПС у Запорізькій області можна отримати за телефоном: (06153) 3 84 06, (06153) 3 84 07.

 

Карантинні обмеження:

що слід знати, якщо виникла нагальна потреба відвідати ЦОП

Центри обслуговування платників податків Бердянського управління ГУ ДПС у Запорізькій області надають послуги в онлайн режимі. Але якщо ви маєте крайню необхідність в отриманні послуги, ви можете відвідати ЦОП, попередньо здійснивши запис за такими телефонами:

Бердянська ДПІ,  м. Бердянськ, проспект Праці, 20, тел.: (06153) 3-84-06;

Приморська ДПІ, м. Приморськ, вул. Соборна, 63, тел.: 050-534-24-73.

Перелік невідкладних послуг:

видача картки платника податків, внесених до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків,

внесення до паспорту громадянина України ( у формі книжечки) відмітки про наявність права здійснювати будь - які платежі за серією та номером паспорта.

 

що слід знати, якщо виникла нагальна потреба отримати електронний цифровий підпис (ЕЦП)

Віддалений пункт реєстрації у місті Бердянськ працює за попереднім записом за телефоном: (06153) 3-84-06.

При собі мати всі необхідні документи для отримання електронних довірчих послуг (копії та оригінали).

Всю необхідну інформацію можна отримати на офіційному сайті АЦСК ІДД ДПС  https://acskidd.gov.ua

Збережіть своє здоров’я, не стійте в чергах. Скористайтесь електронним сервісом повторного (дистанційного) формування сертифікатів за електронним запитом. Cлідкуйте за строком чинності кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів.

Детальна інформація за посиланням https://acskidd.gov.ua/manage-certificates .

 

До уваги продавців підакцизної продукції!

Звертаємо увагу суб'єктів господарювання, які реалізують підакцизну продукцію, що на час карантину документи на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, тютюновими виробами, зберігання пального та роздрібну торгівлю пальним подаються до спеціальної скриньки канцелярії  ГУ ДПС у Запорізькій області за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний,166.

Звертаємо увагу на оформлення документів (повинні бути скріплені (степлером), крім того, на заяві слід вказувати контактні дані (номер мобільного телефону).

Видача ліцензій буде здійснюватися після завершення заходів, встановлених Кабінетом Міністрів України.

Контактний телефон: (061) 224-67-40.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора