A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Про встановлення єдиного податку на 2021 рік

Дата: 30.04.2020 09:36
Кількість переглядів: 559

 

 

повiдомлення_на_оприлюднення

проект рішення № ___ Про встановлення єдиного податку

Дод.1 Положення_по_eдиному_податку

Додаток1_Мтест єдиний на 2021 ОТГ

АРВ єдиний на 2021 рік

30.04.2020

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення сесії Берестівської сільської ради  «Про встановлення єдиного податку, на території Берестівської сільської ради»

     Відповідно до статті 9 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проекту рішення сесії Берестівської сільської ради  «Про встановлення єдиного податку, на території Берестівської сільської ради» та аналізу його регуляторного впливу.

     Розробником зазначеного проекту регуляторного акта є відділ планово-фінансової  діяльності,  бухгалтерського  обліку  та  звітності  Берестівської сільської ради.

     Метою прийняття цього регуляторного акту є – це зміцнення дохідної бази  бюджету об’єднаної територіальної громади  та спрямування отриманих кошти від сплати податку на вирішення соціальних проблем територіальної громади та покращення інфраструктури села.

     Дія цього регуляторного акта поширюватиметься на всій території Берестівської територіальної громади.

     Проект рішення сесії Берестівської сільської ради  «Про встановлення єдиного податку на території Берестівської сільської ради»  та аналіз його регуляторного впливу буде оприлюднено шляхом розміщення на офіційному сайті Берестівської сільської ради - http://www. berestivska-qromada.gov.ua  .

     Строк прийняття пропозицій та зауважень до рішення сесії Берестівської сільської ради  «Про встановлення єдиного податку на території Берестівської сільської ради» та аналізу його регуляторного впливу становить один місяць з дня їх оприлюднення.

     Пропозиції та зауваження до проекту зазначеного рішення сесії Берестівської сільської ради  «Про встановлення єдиного податку на території Берестівської сільської ради» прийматимуться відділом планово-фінансової  діяльності,  бухгалтерського  обліку  та  звітності  Берестівської сільської ради:

поштою на адресу  вулиця Миру, 177а, село Берестове, Бердянський район, Запорізька область;

на електронну адресу  superberestovesilrada@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора