Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Подяка за активну участь у Проекті "Мережування робочих груп згромадської безпеки та соціальної згуртованості, як інструмент побудови миролюбовного й відкритого суспільства  в інтересах сталого розвитку країни на прикладі 9 громад Запорізької област"

Дата: 25.06.2020 15:50
Кількість переглядів: 505

24 червня відбулася зустріч в Бердянській районній адміністрації в рамках проекту «Мережування груп з громадської безпеки та соціальної  згуртованості, як інструмент побудови миролюбного й відкритого суспільства в інтересах сталого розвитку країни на прикладі 9 громад Запорізької області» на території Бердянського району.

Також представники з відділу соціального захисту Берестівської ОТГ прийняли участь в семінарі - тренінгу, мета якого усвідомлення гендерної дискримінації, як соціальної проблеми, ознайомлення з гендерними стереотипами та їх впливом на поведінку людини, сутністю гендерної рівності. Під час зустрічі розглянули питання щодо стереотипів жінок та чоловіків в суспільстві. Організаторами семінару були Наталя Копилиця – керівник ГО «Жінка майбутнього», тренери Світлана Пейчева (директор БРЦСССДМ), Анна Тартинських (психолог).

За активну участь у проекті подякою була нагороджена Лось Ольга Василівна, соціальний робітник Берестівської ОТГ.

Фото без опису

Фото без опису                Фото без опису

Відділ СЗН Берестівської ОТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора