A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Ознайомча зустріч з представниками Запорізької обласної громадської організації «Об’єднання психологів та психоаналітиків «ВЗАЄМОДІЯ»

Дата: 03.07.2020 15:45
Кількість переглядів: 579

02 липня 2020 року у приміщенні Центру надання адміністративних послуг Берестівської сільської ради пройшла ознайомча зустріч ініційована  «Об’єднання психологів та психоаналітиків «ВЗАЄМОДІЯ». На якій було обговорено перспективи участі Берестівської ОТГ у проєкті «Створення системи швидкого реагування та надання ефективної комплексної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі на рівні ОТГ Запорізької області». 

Фото без опису

Метою проєкту є створення місцевої скоординованої міжвідомчої робочої групи реагування на випадки домашнього насильства та насильства за ознакою статі. До проєкту залучені експерти, які мають досвід по роботі з постраждалими від домашнього насильства - представників Головного управління національної поліції у Запорізькій області, Запорізького обласного центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, Центрів вторинної правової допомоги, Служби у справах дітей та ін.

Фото без опису

Проект підтриманий у рамках «Конкурсу грантів для протидії та полегшення наслідків коронавірусу (COVID-19) у цільових громадах Донецької, Запорізької та Луганської областей», що виконується за договором #RPP/2020/4/027/ADM між Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) та Громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» в контексті Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора