A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

У Бердянську відбувся круглий стіл з питань надходжень до бюджетів місцевих громад

Дата: 16.07.2020 10:06
Кількість переглядів: 459

 

 

У Бердянську відбувся круглий стіл з питань надходжень до бюджетів місцевих громад

Фото без опису

Днями за ініціативою голови Бердянської райдержадміністрації              Ірини Півень та за участю начальниці Бердянського управління ГУ ДПС у Запорізькій області Оксани Федорової, заступника начальника Бердянського управління Олександра Прошутінського відбувся круглий стіл з представниками органів місцевого самоврядування Андріївської селищної ради, Долинської, Андрівської та Дмитрівської сільських рад, Берестівської та Осипенківської ОТГ.

На зустрічі обговорювали результати виконання дохідної частини бюджетів місцевих громад Бердянського району у першому півріччі 2020 року. Так, за шість місяців до зведеного бюджету району надійшло                     13 мільйонів 674 тисячі гривень. Як відзначила Ірина Півень, фахівці районної державної адміністрації, податкової служби та органів місцевого самоврядування докладають зусилля для того, щоб, не зважаючи на об'єктивні економічні труднощі забезпечити надходження до бюджетів у повному обсязі.

Фото без опису

Крім того, учасники заходу визначили напрями подальшої спільної роботи та залучення додаткових джерел доходів. Зокрема, у період курортного сезону одним з першочергових завдань податківців та керівництва територіальних громад є забезпечення повного обліку суб'єктів господарювання, які надають послуги у туристично-курортній сфері з метою залучення до оподаткування, упередження випадків неофіційного оформлення працівників та створення конкурентоспроможних умов для сумлінних платників шляхом припинення тіньового бізнесу.

 

Начальник Бердянського управління                                                 

ГУ ДПС у Запорізькій області                                                Оксана ФЕДОРОВА

 

 

Наталя Долгих


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора