A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Зустріч з головою Бердянської районної адміністації.

Дата: 21.07.2020 11:09
Кількість переглядів: 925

20 липня відбулася зустріч з аграріями в Берестівській сільській громаді.

Актуальними для місцевих сільгоспвиробників були питання забезпечення протипожежних заходів при випалюванні сухої рослинності на сільгоспугіддях, збереження від пожеж лісосмуг та запобігання їх несанкціонованої вирубки, запобігання розповсюдженню COVID-19 та неухильного дотримання обмежень в період адаптивного карантину.

Обговорила голова райдержадміністрації з аграріями і питання ремонту доріг та руху по ним вантажного транспорту в спекотний період, дотримання перевізниками вантажних обмежень.

Сергій Гаєвський звернув увагу присутніх на проходженні призовної кампанії до ЗСУ та обов’язковості прибуття призовників на виклик військкомату.

Ірина Григорівна вчергове наголосила про відповідальність за порушення вимог пожежної безпеки та зазначила, що питання пожежної безпеки перебуває на її особистому контролі.

В нараді також приймали участь провідний інспектор Бердянського МУ ГУ ДСНС України у Запорізькій області Сергій Дроздов та головний лісничий ДП «Бердянське лісове господарство» Наталія Завальнюк.

Під час наради обговорювалося і питання ремонту дороги Більмак - Осипенко. В результаті обговорення було прийняте рішення направити листи на ім'я голови ОДА, голови ЗОР. Берестівська сільська рада виступила ініціатором участі у співфінансуванні виготовлення проєктно- кошторисної документації на ремонт дороги.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора