A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Зустріч з метою обговорення реалізації перспективних проєктів

Дата: 14.08.2020 10:44
Кількість переглядів: 742

13 вересня відбулася зустріч з генеральним директором  регіонального фонду підтримки підприємництва Володимиром Степаненко та координатором Ольгою Фроловою, яка організовує та проводить проєкт “Супертато” на території двох ОТГ (Смирновська та Берестівська).

 Під час зустрічі обговорені питання реалізації на території Берестівської громади 2-х міжнародних проектів, які реалізуються за підтримки програми ООН із відновлення та розбудови миру. Цю програму підтримують 4 агентства ООН за підтримки міжнародних партнерів:   Європейський союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Данії, Канади, Німеччини, Норвегії, Великої Британії, Швеції, Японії та Швейцарії.

Одним із заходів проєкту є родинне свято “Супертато”  яке  пройде в громаді п'ятого вересня.

Наступним кроком буде створення в громаді “Бізнес-центру” який буде допомагати громадянам ОТГ отримувати гранти, створювати робочі місця, отримувати можливість організовувати свій бізнес, навчатися максимально отримувати дохід і можливість  реалізовувати свою продукцію.  Основними напрямками є об'єднання зусиль задля розвитку особистого селянського господарства і розвитку зеленого туризму.Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора