A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Юрист - це покликання

Дата: 13.10.2020 09:12
Кількість переглядів: 540

 

 

Професія юриста по праву вважається однією з найдавніших і найшановніших. Принципи, які сьогодні лежать в основі права будь-якої демократичної країни, знаходили своє віддзеркалення навіть у старогрецькій міфології: богині закону Евномія і богині помсти Немезіс, які вершили суд над тими, хто посмів робити замах на засади громадського порядку.

Сьогодні – це прямий обов’язок юристів різних галузей. Адвокати та юрисконсульти, прокурори та нотаріуси, судді та слідчі забезпечують виконання законів і підзаконних актів, а також гарантують покарання у разі їх недотримання.

З нагоди відзначення Дня юриста 8 жовтня поточного року адміністрація Бердянського університету менеджменту і бізнесу запросили провідного фахівця з профорієнтації Бердянського міськрайонного центру зайнятості Юлію Костенко та головного спеціаліста відділу правопросвітництва та надання безоплатної вторинної правової допомоги Вікторію Донцову привітати студентів з професійним святом.

Вікторія Донцова є зразковою випускницею цього вищого закладу. У свою чергу вона привітала студентів та запевнила, що великий багаж знань вкрай необхідний для вдалої майбутньої практики, адже вона вже декілька років є успішним практикуючим юристом.

Юлія Костенко також промовила декілька приємних слів присутнім на честь свята та розповіла про актуальність гарматного юридичного фахівця в наш час на ринку праці. Під час спілкування зі студентами були надані рекомендації з техніки пошуку роботи, написання резюме та вдалого проходження співбесіди з роботодавцем.

Закінчилась зустріч переглядом досягнень університету та студентів. Бажаємо успіхів та чекаємо на наступне запрошення.

 

 

 

Юлія Костенко,

Провідний фахівець з профорієнтації

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора