A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН БЕРЕСТІВСЬКОЇ ОТГ!

Дата: 16.10.2020 15:26
Кількість переглядів: 359

 

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН БЕРЕСТІВСЬКОЇ ОТГ!

 

         Головним механізмом забезпечення соціального захисту населення при оплаті житлово-комунальних послуг є програма житлових субсидій.

   Житлові субсидії дають можливість малозабезпеченим громадянам оплачувати не повну вартість житлово-комунальних послуг, а лише частину платежу, яка залежить від середньомісячного сукупного доходу домогосподарства в розрахунку на одну особу.

          Житлова субсидія призначається за наявності різниці між розміром плати за житлово-комунальні послуги в межах соціальної норми житла, соціальних нормативів користування житлово-комунальними послугами і розміром обов’язкового платежу.

        Для призначення житлової субсидії необхідно звернутися з повним пакетом документів до спеціалістів відділу соціального захисту Берестівської ОТГ.

        Субсидія є адресною допомогою домогосподарству, яка надається на часткове погашення витрат з оплати житлово-комунальних послуг, тому важливим також є своєчасна оплата житлово-комунальних послуг.

        Постановою КМУ від 25.03.2020 № 247 «Про особливості надання житлових субсидій», передбачено на період карантину додаткові заходи щодо соціального захисту осіб, яких звільнено з роботи у зв’язку з карантином (врахування до їхнього доходу під час призначення житлової субсидії розміру допомоги по безробіттю замість заробітної плати, яку вони отримали за попереднім місцем роботи).

 

 

Відділ СЗН Берестівської ОТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора