A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

ПК "СОЦІАЛЬНА ГРОМАДА"

Дата: 23.10.2020 15:40
Кількість переглядів: 966

З жовтня 2019 року 5 ОТГ Запорізької області працюють в Програмному комплексі «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» в т.ч. Берестівська ОТГ

На даний час в Запорізькій області до програми приєдналися 26 ОТГ

Програмний комплекс «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» — це клієнт-серверний WEB-додаток, який розроблено з метою наближення адміністративних послуг соціального характеру до мешканців об’єднаних територіальних громад.

ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ:

  • на даний час наші мешканці мають можливість оформити та отримати адміністративну послугу соціального характеру ближче до місця проживання, а не їхати за нею до УСЗН – Бердянської РДА.
  • за допомогою програми пришвидшився прийом заяв від громадян шляхом формування електронних заяв, як для призначення усіх видів соціальних допомог та компенсаційних виплат, так і для взяття пільговика на облік, призначення житлової субсидії. Електронна заява підписується заявником.

Це дає змогу спеціалістам відстежувати стан розгляду заяв після передачі електронних документів.

Спеціалісти Відділу соціального захисту населення Берестівської ОТГ після прийняття повного пакету документів на протязі одного робочого дня відправляють електронну справу разом зі сканованими документами до районного УСЗН для подальшого призначення допомоги.

З 1 вересня 2020 року прийом документів на всі види державних соціальних допомог здійснюються тільки в електронному вигляді.

 

Відділ СЗН Берестівської ОТГ

        Фото без опису                                        Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора