A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Свято осені у Берестівському ДНЗ "Ромашка"

Дата: 02.11.2020 11:33
Кількість переглядів: 879

До "Ромашка" осінь завітала, у садочку все розфарбувала. І листочки і віконця і доріжки, щоби бігали по них дитячі ніжки!

Під таким гаслом 30 жовтня пройшло свято «Осені» у дошкільному навчальному закладі (я/с)«Ромашка" с. Берестове. Усі дітки із задоволенням співали пісні, розказували віршики, прославляючи осінь за її красу та врожаї.

Завітала до вихованців і сама винуватиця свята - щедра Осінь, яка розважала малят іграми та загадками. Осінь дарує нам різні фарби, безліч овочів і фруктів, а також досить  мінливий настрій, який найбільш проявляється в дитячому віці.

Свято в дитячому садку - це завжди дивовижні чудеса, чарівні фарби, дзвінкий сміх дітей, море посмішок і веселощів! Хоч і кажуть, що осінь сумна пора, але діти, як ніхто інший, здатні радіти шелесту золотистого опалого листя під ногами, дощику, під яким так цікаво гуляти під парасолькою, і можливості бігати по калюжах в гумових чобітках.

Осіннє свято в дитячому садочку було веселе, яскраве і захопливе. Вихованці отримали багато позитивних  емоцій, а  на завершення Осінь усіх почастувала своїми дарами - смачними яблучками….

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора