A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек у Берестівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 04.11.2020 08:44
Кількість переглядів: 457

З 01 по 31 жовтня 2020 року Всеукраїнський  місячник шкільних  бібліотек  відбувся в Берестівській ЗОШ під  гаслом «Шкільна бібліотека та  екологічна просвіта учнів».

   Головна  мета  Всеукраїнського  місячника  –  привернення  уваги  до екологічних  проблем  і  активізація  роботи  бібліотеки  з  екологічної  просвіти підростаючого покоління спільно з учасниками освітнього процесу. 

Проведені заходи:

1. Конкурс малюнків "Земля радієвідкраси"


У рамках місячника учні 1-х класів прийняли участь у конкурсі малюнків "Земля радіє від краси", де діти відобразили своє бачення краси нашої природи. Серед робіт надзвичайно багато оригінальних і чудових задумок.

Фото без описуФото без описуФото без опису

2. "Екологічний паркан"

 Екологічний  паркану:  протягом дня в бібліотеці на імпровізованому паркані  учні та працівники школи мали змогу розмістити свої вислови, малюнки, побажання.

3. Фотоконкурс  «У світі дивовижної природи»

У рамках місячника учні 1-4-х класів прийняли участь у фотоконкурсі «У світі дивовижної природи»

Фото без опису

4. Екскурсія до місцевої бібліотеки

Екскурсія для 1 класу під назвою «У світі книги чарівної». Мета екскурсії полягала у розвитку інтересу до читання, бажання слухати, виховувати охайність до книги і надати перші поради, як користуватися бібліотекою у майбутньому, а найголовніше – викликати бажання стати активними читачами.

Фото без опису

Фото без опису

5. Смайлик опитування

Під час екологічної бесіди (вчитель 4 класу Омельченко Є. О.) проведено смайлик опитування  для учнів 4 класу «Що робити кожному для порятунку землі».

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора