A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

"Ми за світ без насильства!"

Дата: 07.12.2020 15:26
Кількість переглядів: 783

У межах акції «16 днів проти насильства» в Берестівській школі відбулося багато цікавих заходів. З учнями 1 класу (класний керівник Сахно Л.М.) проведено бесіду «Я і конфлікти». Також  діти взяли участь у занятті з елементами тренінгу «Вчимося бути добрими людьми»,  проведено спільну творчу роботу «Наші долоньки проти насильства» під девізом «Ми проти насильства». Учні класу разом створили фарбованими долоньками «Серце доброти» і презентували свою роботу учням та працівникам школи.

    Восьмикласники мали нагоду переглянули відеоролик «Почни говорити». Також діти   виготовили листівку «Ми за мир без насилля!» та були учасниками диспуту «Стоп  насиллю».

    Цікавим  був захід, який відбувся в 11 класі – виховна година “Сім’я – простір без насилля”.  Дискусія щодо теми насильства пройшла за кругим столом. Одинадцятикласники активно висловлювали свої думки. Класний керівник Головко Н.І. повідомила, що насильством є не тільки бійки, а й звичайні штовхани, прізвиська, глузування, все, що порушує права іншого, принижує його гідність. Прикро, що дедалі частіше є прояви насилля у сім’ях. А саме сімейне спілкування – запорука доброго настрою і душевного спокою. Упродовж акції участь у запланованих заходах взяли всі учнівські колективи школи. Дякуємо нашим активним учителям і учням.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора