A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Сімейний патронат: допоможіть дитині у важкий період життя!

Дата: 09.12.2020 15:43
Кількість переглядів: 534

Патронат над дитиною – це професійна комплексна послуга,що передбачає: тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною,її батьками  складних життєвих обставин (насильство,бездоглядність,загроза життю і здоров’ю, проблема з житлом, хвороба батьків або їх ув’язнення тощо)

   Метою патронату є забезпечення прав дитини, яка через складні життєві обставини не може проживати разом з батьками чи законними представни ками, надання їй та її сімї послуг,спрямованих на повернення в сімю відповідно до найкращих інтересів дитини.

   У сімю патронатного вихователя можуть бути влаштовані діти,які потрапили в складні життєві обставини,а саме:

-новонароджені, залишені в пологовому будинку, іншому закладі охорони здоровя, або яких відмовилися забрати батьки чи інші родичі;

-підкинуті,знайдені діти;

-безпритульні діти;

-діти із сімей,в яких існує загроза їх життю та здоров’ю;

-діти,які зазнали насильства,жорстокого поводження;

-діти,батьки або особи,які їх замінюють, померли,безвісно відсутні;

-діти,переміщені з тимчасово окупованої території,або району проведення бойових дій в зоні АТО;

-інші діти,які за різних обставин певний час не можуть перебувати у власній сімї, або їхні батьки чи особи, які їх замінюють, не можуть піклуватись про них.

    Патронатним вихователем може бути громадянин України,який має досвід виховання дітей,відповідні житлові умови для надання патронатних послуг у своєму помешканні.

    Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у пошуку ключика до серця дитини,боротьби за радісну посмішку та блиск її щасливих та радісних очей.

    Усіх,кого зацікавила перспектива стати патронатним вихователем, допомогти  дитині у важкий період життя, просимо звертатись за більш детальною інформацією до Берестівської сільської ради за адресою: с. Берестове вул. Миру,177а  Бердянський район  Запорізька область або за телефоном: 0615396289.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора