A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Місячник безпеки життєдіяльності у Берестівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 15.12.2020 16:03
Кількість переглядів: 314

 З метою запобігання виникнення надзвичайних подій, учасниками яких є діти, утвердження здорового способу життя, охорони та зміцнення здоров’я, формування вміння правильно поводитись у критичних життєвих ситуаціях з 15  листопада по 11 грудня 2020 року у Берестівській школі проходив Місячник безпеки життєдіяльності .
  У межах Місячника безпеки з учнями школи проведено ряд цікавих заходів:
- першокласники (класний керівник Сахно Л.М.) переглядали «Відеоуроки Мудрої Сови» щодо безпечної поведінки в різних ситуаціях,  інсценізували казку «Умій почекати» К.Ушинського, повторювали правила поведінки під час рухливих ігор та правила дорожнього рух, склали  картину із пазлів «Автомобілі на дорозі», повторно провели тренування «Як правильно одягати та знімати захисну маску», «Вчимося правильно мити руки»;

- з учнями  другого  класу (класний керівник Залюбовська Л.А. ) були проведені: бесіди, тренінг «Обери позицію» під час якого треба було обрати телефон рятувальної служби з огляду на ситуацію,  переглянуто презентацію «Безпека там, де ти живеш». Також другокласники познайомились із знаками – попередженнями про небезпеку, які розміщують на упаковках побутових приладів, засобах догляду за житлом . Діти вчилися розпізнавати небезпеки, які можуть виникнути під час  неправильного  використання засобів догляду за оселею.

- на уроках  основ  здоров’я (учитель Горбуля Н.В.) учні 7 класу ознайомилися з правилами пасажирів легкового автомобіля, відпрацювали захисні положення пасажирів під час наїзду та зіткнення транспортного засобу, дії свідків під час ДТП, а також пограли в гру « Дорожній рух», під час якої учні продемонстрували свої знання на практиці.

- учні 8 класу (класний керівник Федоренко Л.О.) брали участь в усних журналах: «Шкідливі  звички» та «Що потрібно знати про режим дня та режим харчування». Для восьмикласників було також організовано вікторини:  «Правила поведінки з обігрівальними приладами», « Поведінка учнів під час пожежі».

- інформаційно-просвітницька година для учнів 10 кл. (класний керівник Зиборова В.І.) була направлена на формування моделі безпечної поведінки та позитивного ставлення до вимог безпеки  учасників дорожнього руху, на вироблення культури управління транспортними засобами. Розширення знань про причини небезпечних ситуацій на дорогах за для  поглиблення знань учнів з правил дорожнього руху.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора