A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Новорічна казка у Берестівському ДНЗ «Ромашка»

Дата: 30.12.2020 08:45
Кількість переглядів: 681

Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли  довкола панує добра магія і казка. Феєрія новоріччя, святість різдвяного  вечора – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів  дитинства.
Новорічний ранок у дитячому садочку – це чарівне свято, на яке з  нетерпінням чекають діти й дорослі, бо знову починають вірити в казку і  сподіватися на щасливі зміни. В переддень нового року святковий  новорічний ранок відбувся у Берестівському ДНЗ «Ромашка». В цей день  малята перетворилися на героїв відомої казки «Колобок», визволяли ялинку, Діда Мороза  та Снігуроньку. Багато веселих новорічних пісень, танців, ігор створювали  незабутню святкову атмосферу.  Дід Мороз подарував дітям солодкі подарунки.  Святкування  Нового року в дитячому садочку пройшло весело, змістовно та цікаво

У Берестівському ДНЗ «Ромашка» вже традиційно у ці святкові дні проходить виставка новорічних поробок «Новорічна майстерня», на якій у всій зимовій красі представлено розмаїття новорічних прикрас та композицій. Вироби для виставки готували батьки разом зі своїми малюками, втілюючи свої задуми у новорічних композиціях. Кожна робота неповторна та особлива, адже автор завжди залишає в ній частинку своєї душі, свою мрію, своє бачення новорічної казки.

Адміністрація та колектив Берестівсього ДНЗ «Ромашка» висловлює подяку батькам за розуміння та активну участь у виставці новорічних поробок.

Від щирого серця вітаємо Вас з наступаючим Новим Роком та РіздвомХристовим! Нехай Новий рік принесе добробут та благополуччя в Ваші сім’ї, мир та затишок у Вашіоселі, достаток та радість у Ваші родини. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, натхнення в роботі та успіхів у всіх добрих починаннях, та надії на краще майбутнє.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора