A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

32-а річниця з дня виведення радянських військ з Республіки Афганістан          

Дата: 15.02.2021 16:21
Кількість переглядів: 450

                15 лютого 1989 року із завершенням виводу обмеженого контингенту радянських військ з Республіки Афганістан закінчилася страшна за своїми втратами і довга війна, в ході якої, виконання військового обов’язку стало подвигом.  Літопис афганської війни містить безліч прикладів героїзму, не применшує честь та гідність воїнів, які самовіддано виконували свій обов’язок в горах та пустелях, в повітрі, в наступі та обороні, при врятуванні бойових товаришів та мирних жителів країни.    
         Окрім Афганістану українці несли службу в Лівані, Угорщині, Єгипті,  Іраку, Анголі, С’єрра-Ліоне, Чехословаччині, Ефіопії, Югославії. Вони з честю виконали свій військовий обов’язок, стали гідним прикладом людської відданості, героїзму та мужності.    
         В глибокій шанобі схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув. 
З вдячністю звертаємося до тих,  хто живе поряд з нами. Від усього серця бажаємо вам і вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, добра і мирного неба над головою.
    15 лютого у Миколаївській школі пройшли тематичні уроки історії у 9-11 класах «Ціна чужої війни» та «Герої поруч з нами», присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, виховні години «Біль Афганістану» з метою ознайомлення учнів 5-7 класів з подіями у Афганістані, інформаційна година «Останній солдат Афганістану», під час якої учні 7 та 9 класів переглянули та обговорили документальний фільм «Останній солдат Афганістану». Учні 5-11 класів виготовили вітальні листівки нашим землякам – учасникам бойових дій в Афганістані.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора