Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Профорієнтаційна зустріч зі школярами в рамках проєкту «SMART CAREER GUIDANCE»

Дата: 25.02.2021 12:00
Кількість переглядів: 986

Людина щоденно знаходиться перед необхідністю певного вибору. Однак вибір професії є одним з найважливіших, оскільки від нього залежить ціле майбутнє.

У рамках проведения Місячника профорієнтації «Професійний орієнтир» фахівці відділу активної підтримки безроібтних Бердянського міськрайонного центру зайнятості продовжують впроваджувати сучасний, власноруч розроблений навчальний проєкт «SMART CAREER GUIDANCE».

З метою формування загальної готовності старшокласників до професійного самовизначення, активізації проблеми вибору професії, виявлення професійних інтересів, схильностей учнів, розширення уявлення про світ професій та їхні особливості, 24 лютого поточного року провідний фахівець з профорієнтації Юлія Костенко зустрілась з учнями 10-х класів Бердянської спеціалізованої школи16.

Захід відбувався в тренінговому форматі, де учні не лише отримували інформацію в усній формі, а й виконували практичні завдання профорієнтаційного характеру.

Протягом тренінгу школярі розробляли план-схему досягнення професійного успіху, робили аналіз типових помилок, яких допускає старшокласник, обираючи професію, складали кодекс правил, який допоможе зорієнтуватись у світі професій та виводили формулу, якої необхідно дотримуватись, обираючи професійне майбутнє. Також Юлія Костенко продемонструвала учням тематичні відеоматеріали та презентувала новітній цифровий наробок відділу профорієнтації Запорізького обласного центру зайнятості – Telegram канал, який є путівником по світу професій, містить опис професій, відеоматеріали, інформацію про навчальні заклад,  поради та лайфхаки для батьків, а також науково-методичні рекомендації для вчителів.

Наприкінці заняття присутні були задоволені очікуваними результатами, висловлюючи подяку організаторам. Сподіваємось, що отрмані знання стануть у нагоду кожному школяреві, бажаємо успіхів!

 

 

Юлія Костенко,

провідний фахівець з профорієнтації

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора