A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Мені це потрібно адже я – такий як ти!!!

Дата: 17.03.2021 12:49
Кількість переглядів: 596

17 березня 2021 року пройшла виховна година у 4 інклюзивному класі Троїцької ЗОШ І-ІІІ ст.  «Мені це потрібно адже я – такий як ти!!!», метою якого було виховання в дітей співчуття, доброти; прищеплення навичок тактовного ставлення до людей з особливими потребами. 
Асистент вчителя, Трандафілова А.В., звернула увагу присутніх на те, що людство складається не просто з людей, а людей, які відрізняються один від одного за статтю, віком, зростом, зовнішністю, станом здоров’я, мають різні характери, інтереси і т.і. Але всі ми – люди, що мають рівні права.
Учні 4 та 1 класу долучилися до вирішення проблеми людей з особливими потребами, адже на доброму серці тримається світ. Учні цих класів представляли дві команди: «Світлячки» (4 клас) та «Книгоносики» (1 клас). Діти в ігровій формі пройшли випробування, які щоденно долають особливі люди .
Дані вправи сприяли вихованню в учнів доброти, милосердя, чуйності до людей з особливими потребами, толерантного ставлення однокласників між собою, почуття поваги один до одного, комунікативної культури спілкування та взаєморозуміння.
Для гостей свята – учнів 2 та 3 класу, – проведений захід сприяв набуттю досвіду чемного поводження в оточенні та встановленні доброзичливих стосунків з дітьми, що мають особливі потреби.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора