A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

З 01.09.2021р. виплата допомоги здійснюватиметься через поточні рахунки уповноважених банків

Дата: 07.05.2021 08:46
Кількість переглядів: 314

Фото без опису

До уваги громадян Берестівської сільської ради!

 

Управління соціального захисту населення повідомляє, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29.03.2021 № 277 ”Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України “ передбачено, що з 01.09.2021р. виплата допомоги здійснюватиметься через поточні рахунки уповноважених банків для всіх одержувачів крім:

- осіб з інвалідністю І групи;

- осіб, які досягли 80-го віку;

- осіб, які за висновком лікарсько-консультативної комісії не здатні до самообслуговування та потребують постійного догляду;

- одержувачів державної соціальної допомоги, які не мають права на пенсію та допомоги на догляд.

Особи вищезазначених категорій отримувати допомогу можуть за власним вибором через відділення поштового зв’язку або через обраний самостійно банк.

Всі інші категорії осіб, які на сьогодні отримують виплати через відділення АТ Укрпошта до 01.09.2021 повинні відкрити рахунки в уповноважених банках та надати довідки за реквізитами спеціалістам відділу соціального захисту населення Берестівської ТГ.

У разі, якщо до визначеного терміну громадяни не зроблять свій вибір, виплата допомоги кожному з таких одержувачів з 01.09.2021 здійснюватиметься через поточний рахунок в АТ Ощадбанк, який буде відкритий за зверненням управління соціального захисту населення, про що одержувача буде проінформовано. В подальшому громадяни можуть будь-коли змінити банк за власним бажанням.

          Зміст постанови Кабінету Міністрів України від 29.03.2021 № 277 поширюється також на отримувачів пенсійних виплат.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора