A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

«Протидія домашньому насильству та торгівлі людьми»

Дата: 25.05.2021 13:09
Кількість переглядів: 613

 

У теперішній час, нарешті, суспільство не боїться говорити про такі проблеми, як домашнє насильство та торгівля людьми, більше того, утворилися громадські об’єднання, які знаходять шляхи вирішення цих  труднощів.

Торгівля людьми – це сучасне рабство. Також третій за рівнем прибутковості кримінальний бізнес. Торгівля людьми – це неприпустиме порушення прав людини.

Домашнє насильство є не менш хвилюючою проблемою сучасності. Домашнє насильство – це діяння фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства, що вчиняються в сім'ї чи в межах місця проживання або між родичами, або між колишнім чи теперішнім подружжям, або між іншими особами, які спільно проживають, але не перебувають у родинних відносинах чи шлюбі між собою.

З метою формування обізнаності громадян щодо шляхів вирішення такої важливої проблеми та недопущення подібних ситуацій, ознайомлення присутніх з видами насильства та формулою тривалого процесу «торгівля людьми», 19 травня поточного року провідний фахівець з профорієнтації Бердянського міськрайонного центру зайнятості Юлія Костенко організувала черговий захід для безробітних та запросила постійного соціального партнера компетентного юриста – практика, представника місцевого центру з надання БВПД  Донцову Вікторію Віталіївну.

Юлія Костенко ознайомила присутніх з формулою, за якою вчиняється торгівля людьми, пояснила шляхи уникнення даної ситуації та наголосила на правилах безпечної міграції, адже, на жаль, статистика дуже невтішна.

Вікторія Донцова, в свою чергу, торкнулася не менш хвилюючої теми «Домашнє насильство». Вона пояснила, що існує декілька видів домашнього насильства, ознайомила з покараннями, які накладаються на кривдника, класифікувала кривдників та розкрила секрети вирішення даної проблеми.

Протягом заходу стало помітно, що дійсно тема є хвилюючою для оточуючих, викладений матеріал став у нагоді. Захід завершився бурхливим обговоренням та запитаннями, на які присутні отримали змістовні відповіді.

Дякуємо Вікторії Донцовій за співпрацю та чакаємо на наступну зустріч!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора