A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

«Як стати успішним підприємцем та віднайти бізнес-ідею»

Дата: 28.05.2021 10:41
Кількість переглядів: 464

 

У процесі спілкування зі студентською молоддю фахівці служби зайнятості неодноразово помічають, що більша частина з них бажають започаткувати власну справу, але мають безліч запитань: як віднайти вдалу бізнес-ідею, де взяти стартовий грошовий капітал та оцінити можливі ризики та переваги та перспективність обраної діяльності?

Саме з метою дати молоді відповіді на всі ці запитання, навчити бути компетентними та сучасними в сфері бізнесу створюються такі проєкти як «SkillsLab Business Platform». Вже не перший рік організатори цього проєкту запрошують представників центрів зайнятості задля обізнаності молоді.

27 травня поточного року, голова правління НПО «Нова Надія» Надія Волкова запросила провідного фахівця з профорієнтації Бердянського міськрайонного центру зайнятості Юлію Костенко долучитися до online- зустрічі, яка відбулась в рамках реалізації проєкту «SkillsLab Business Platform».

Юлія Костенко ознайомила присутніх з алгоритмом написання бізнес- плану, розповіла, як віднайти бізнес-ідею, оцінити можливі ризики та звідки взяти початковий капітал на відкриття власної справи. Також Юля Олексіївна навела вдалі приклади ведення підприємництва в різних сферах в місті Бердянську та районі.

Дякуємо організаторам проєкту та окремо Надії Волковій за запрошення, чекаємо на наступну зустріч!

 

Юлія Костенко,

провідний фахівець з профорієнтації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора