A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Співбесіда з роботодавцем – перший крок до легалізації зайнятості.

Дата: 31.05.2021 16:40
Кількість переглядів: 523

 

Прийняття на роботу нового співробітника - це відповідальне заняття як для роботодавця, так і для самого майбутнього працівника. Початком цього нелегкого процесу є співбесіда з претендентом на вакантну посаду, під час якої складається перше враження про кандидата й саме вона допомагає зрозуміти, наскільки ця людина підходить роботодавцю.

          Так, 28 травня 2021 року в кафе «Жемчужина», що розташоване на березі Азовського моря, фахівцями Бердянського міськрайонного центру зайнятості спільно з фізичними особами-підприємцями Яковенко Ольгою та Ігнатенко Сергієм була проведена співбесіда з претендентами на вакантні посади офіціанта та прибиральника службових приміщень для роботи на період літнього курортного сезону.

          Ольга Аркадіївна та Сергій Миколайович провели співбесіду з кожним претендентом окремо: ознайомили шукачів роботи з вимогами на заявлені вакансії, з умовами праці, її оплатою та графіком роботи кафе, відповіли на всі запитання безробітних.

За підсумками проведеної співбесіди двоє безробітних, які зацікавились пропозиціями підходящої роботи, були запрошені для додаткової співбесіди та проходження стажування на робочих місцях. В разі успішного проходження стажування, претендентів із задоволенням працевлаштують на роботу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора