A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Запрошення підприємців на Бізнес-форум міжнародної технічної допомоги

Дата: 08.06.2021 16:49
Кількість переглядів: 748

09.06.2021 Запорізька торгово-промислова палата запрошує підприємців на Бізнес-форум міжнародної технічної допомогирежимі он-лайн). Захід організований в рамках реалізації Програми сприяння розвитку малого та середнього підприємництва у місті Запоріжжі на 2021 рік.

На бізнес-форумі планується презентувати актуальні програми та проекти міжнародних донорських організацій, які працюють для розвитку МСБ в Україні та ознайомити з умовами, вимогами і правилами участі в конкурсних відборах претендентів на отримання грантів, також підприємців навчать готувати та подавати заявки.

Адже міжнародні програми, орієнтовані на малий та середній бізнес, надають можливості доступу до фінансових ресурсів, ринків і знань, стажування за кордоном, компенсації витрат на консалтинг, спеціальні умови кредитування. А також - професійні комунікації на форумах і конференціях, тренінгах, консультації від авторитетних українських експертів.

Зокрема, у заході візьмуть участь експерти Програми «ЕU4Business» «Конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП». Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ. Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», Проекту USAID «Економічна підтримка Східної України» та інші. Загалом у форумі приймуть участь                       15 міжнародних донорських організацій.

Окремі розділи форуму - майстер-клас з підготовки та подання заявок на отримання грантів та індивідуальні перемовини з представниками міжнародних донорських організацій.

Також експерти та координатори міжнародних проектів представлять спеціальні програми для окремих напрямів бізнесу: програми аграрного і сільського розвитку, туристичного бізнесу та інших.

Реєстрація відвідувачів на сайті www.ziif.in.ua e-mail: expo2@cci.zp.ua та за тел.: (061) 213-50-26, (050) 484-33-67, (097) 015-33-27

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора