A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Оголошення про засідання виконавчого комітету

Дата: 19.07.2021 09:15
Кількість переглядів: 409

 

15.07.2021 року відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради, на якому розглянуті  питання:

1. Про виконання власних та делегованих повноважень щодо підготовки до нового навчального року;

2. Про роботу зі зверненням громадян у виконавчих органах Берестівської сільської ради в І півріччі 2021 року та Порядок розгляду письмових звернень громадян, Порядок організації та проведення особистих та виїзних прийомів громадян ;

3. Про підготовку та відзначення 30 – ї річниці Незалежності України та Дня державного Прапора України на території Берестівської сільської ради, 220-річниці заснування села Берестове, 185 – річниці заснування села Троїцьке, Дня села Миколаївки.

Утворена комісія з питань формування, уточнення, перевірки та надання пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа при виконавчому комітеті Берестівської сільської ради.

Члени виконкому заслухали звіт начальника фінансового відділу Семкович М.Г. про виконання місцевого бюджету за 1 півріччя 2021 року та про внесення змін та доповнень до рішення Берестівської сільської ради від 24.12.2020 р. № 27 «Про бюджет Берестівської сільської територіальної громади на 2021 рік».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора