A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Чергове засідання сесії Берестівської сільської ради

Дата: 23.07.2021 10:27
Кількість переглядів: 452

 

22.07.2021 року під головуванням сільського голови Ігоря Жогла відбулось ІX пленарне засідання сесії VIII скликання Берестівської сільської ради.

У роботі сесії взяли участь 18 депутатів, на розгляд було винесено 167 питань.

Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу всі винесені питання попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій. Саме тому сьогодні майже всі рішення були одноголосно схваленні депутатами.

Це 150  земельних питань, про передачу комунального майна закладам загальної середньої освіти, про проєкти Правил благоустрою та утримання територій сіл, Правила утримання домашніх тварин та птиці, про Програму придбання у комунальну власність житла для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам, про надання матеріальної допомоги.

Депутати затвердили звіт про виконання бюджету сільської ради за І півріччя 2021 року та внесли зміни до рішення сільської ради «Про бюджет Берестівської сільської територіальної громади на 2021 рік».

Прийняті рішення та результати поіменного голосування засідання IX сесії сільської ради VIII скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Берестівської сільської ради для ознайомлення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора