A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестівська громада
Запорізька область, Бердянський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта щодо затвердження правил благоустрою

Дата: 27.07.2021 14:28
Кількість переглядів: 403

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Берестівська сільська рада повідомляє про оприлюднення проєкту рішенння Берестівської сільська рада «   Про затвердження проєкту Правил благоустрою та утримання території сіл Берестівської сільської ради»  з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Метою розробки та впровадження зазначеного регуляторного акта є - забезпечення благоустрою в населених пунктах Берестівської сільської ради, підтримання в них чистоти та належного санітарного стану, встановлення єдиних правил благоустрою, утримання об’єктів і елементів благоустрою, регулювання прав та обов’язків учасників правовідносин у сфері благоустрою, створення сприятливих умов для життєдіяльності територіальної громади.

Відповідно до вищезазначеного Закону України та з метою публічного громадського обговорення, удосконалення проєктів рішень, урахування інтересів суб’єктів господарювання та громадськості, просимо зауваження і пропозиції до проектів рішення надсилати в письмовому вигляді протягом 30 днів з моменту оприлюднення за адресою: Берестівська сільська рада, вул. Миру 177А 1, с. Берестове, Бердянський район, Запорізька область, 71130,

або на електронну адресу ради: superberestovesilrada@ukr.net , поміткою "Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта"

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора